Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oliver Písařík : Soupiska | SK KuÅ™im Házená : Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1.

Klik op een jaar om uit te breiden / verkleinen. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou. 00:21:21 oliver písařík už věděl,. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se .

00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. Soupiska | SK KuÅ™im Házená
Soupiska | SK Kuřim Házená from www.hazena-kurim.cz
00:21:21 oliver písařík už věděl,. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se . 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou. Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. Stříbro si tedy odnesl marek klus a bronz bral oliver písařík a chaccothago. Klik op een jaar om uit te breiden / verkleinen.

V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se .

Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. 00:21:21 oliver písařík už věděl,. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. Klik op een jaar om uit te breiden / verkleinen. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se . Stříbro si tedy odnesl marek klus a bronz bral oliver písařík a chaccothago. Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens. 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou.

Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens. Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se .

Stříbro si tedy odnesl marek klus a bronz bral oliver písařík a chaccothago. Soupiska | SK KuÅ™im Házená
Soupiska | SK Kuřim Házená from www.hazena-kurim.cz
Stříbro si tedy odnesl marek klus a bronz bral oliver písařík a chaccothago. 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou. Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se . 00:21:21 oliver písařík už věděl,. Klik op een jaar om uit te breiden / verkleinen.

00:21:21 oliver písařík už věděl,.

Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens. 00:21:21 oliver písařík už věděl,. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. Klik op een jaar om uit te breiden / verkleinen. Stříbro si tedy odnesl marek klus a bronz bral oliver písařík a chaccothago. Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se . 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou. Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců.

Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou. Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens. 00:21:21 oliver písařík už věděl,. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se .

Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. Úspěšný vstup ÄŒechů do CSIO ve Wierdenu. Zářily Svobodová
Úspěšný vstup Čechů do CSIO ve Wierdenu. Zářily Svobodová from www.jezdci.cz
Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. 00:21:21 oliver písařík už věděl,. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se . 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou. Stříbro si tedy odnesl marek klus a bronz bral oliver písařík a chaccothago. Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens.

00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou.

00:21:21 oliver písařík už věděl,. 00:21:30 teď už sledujeme lucii strnadlovou. Stříbro si tedy odnesl marek klus a bronz bral oliver písařík a chaccothago. Klik op een jaar om uit te breiden / verkleinen. Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens. V souteži u25, kde jezdce čekaly skoky do 135 cm se . Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1. 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou.

Oliver Písařík : Soupiska | SK KuÅ™im Házená : Oliver písařík v sedle abanta van de huiskens zvítězili jak v nejnáročnější soutěži st*, tak i v soutěži s** při 1.. Účastníci soutěže mladších juniorů ve vilamouře anna helebrantová a oliver písařík se pro změnu utkají v nejstarší skupině jezdců. 00:21:21 oliver písařík už věděl,. Klik op een jaar om uit te breiden / verkleinen. 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou. Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens.

Úvodní kolo channel star ve zduchovicích ovládl v soutěžní kategorii st* oliver písařík s abantou van de huiskens písařík. 00:21:24 že dokončí velkou cenu opavy s tímto koněm s nulou.